Digitale agenda open voor afspraken

30 mei 2023  

Het is mogelijk om online een afspraak in te plannen bij de waarnemend huisartsen Dr. Joy van Vugt en Dr. Yvon Biemans op de dagen dat zij werkzaam zijn binnen de praktijk. U kunt via het patiëntenportaal (Uw Zorg online) de afspraak inplannen. Als u geen afspraken meer ziet staan op de betreffende dag dan is de agenda vol.

Door de overgang van de vakantieperiode is het vanaf 17 juli 2023 weer mogelijk om online een afspraak te plannenop het spreekuur bij de waarnemend huisarts.

U ontvangt een bevestigingsmail van de afspraak nadat u deze heeft ingepland. Via het portaal kunt u ook tot 24 uur van tevoren de afspraak annuleren of wijzigen. 

Let op! Als u nog geen inlog heeft aangemaakt voor het patiëntenportaal van Uw Zorg Online, moet u dit eerst van tevoren registreren. Dit moet daarna nog geverifieerd worden door de assistente. Zij belt u hiervoor op. 

De consulten zijn in te plannen per 10 minuten en zijn dus voor eenvoudige hulpvragen (geen dubbele consulten of ingewikkelde problematiek gelieve hiervoor de assistente telefonisch te benaderen). Een consult heeft een duur van 10 minuten en is voor 1 hulpvraag. Niet voor meerdere hulpvragen in een consult. 

In het geval van spoed bel altijd met de assistente of 112 bij een levenbedreigende situatie!